Flexibele Kastdeurklem – Safety 1st

  

Flexibele Kastdeurklem – Safety 1st

Hier kopen:

De Flexibele Kastdeurklem van Safety 1st kan worden gebruikt op de deurtjes van de kastjes in de keuken, badkamer of waar dan ook in huis. Alle kastjes waarin spullen zitten waar uw kinderen niet aan mogen komen.

Gebruik:

Druk op de centrale knop (met het vergrendelingspictogram tegen de groene achtergrond) en tegelijkertijd op de drukknop onderaan. Beide worden aangegeven door de rode pijlen op de onderstaande afbeelding:

Het vergt behoorlijk wat kracht zoals u hier in de video kunt zien:

Maar dat maakt natuurlijk deel uit van het ontwerp. Het voorkomt dat kleine kinderen of dieren het slot gemakkelijk open kunnen maken.

Beweeg nu de hendeltjes aan de binnenkant van beide delen omhoog. Deze worden aangegeven door de rode pijlen op de onderstaande afbeelding:

Nu kunt u de flexibele koordjes wegnemen, zoals u kunt zien in onderstaande video:

Plaats de flexibele koordjes nu rond de handgrepen of knoppen van het kastje en klik de twee delen van de klem opnieuw in elkaar. U kunt in de onderstaande video bekijken hoe dit moet:

Dat is alles!

Disclaimer:

Kids Safety Products neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een partneradvertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.com.